≥ Bengaal Kittens katertje met stamboom MEGA veel goudglitter — Katten en Kittens | Raskatten | Korthaar — Marktplaats (2024)

Wij hebben nog 15 kittens uit meerdere nestjes met mooie rozetten en veel glitter, maar in deze advertentie staat Frodo in de spotlights ;-) Dit zijn onze enige nestjes dit jaar.

Frodo is onze pracht en praal uit dit nest. Hij heeft echt een zéér korte pels waardoor hij superglad en zacht is. Ja nóg gladder dan de rest ;-) en heeft ook echt een MEGA glans en goudglitter. Daarnaast ook nog een superhoog contrast met zijn lichte ondertoon en goed zwart omlijnde rozetten. Echt prachtig om te zien. Maar zijn karaktertje is ook echt mega leuk. Hij is lekker speels en ondeugend soms. Mama heeft als klein kitten al zijn snorhaartjes korter gebeten; dit doet zij bij kittens die naar haar zin iets té ondernemend zijn, maar dit groeit binnen een aantal maanden weer aan.. Maar het is zó'n lieverd. Als je hem aankijkt en alleen maar tegen hem praat gaat hij al spinnen, zo leuk vind ie dat. Hij is heel erg mensgericht en vindt het heerlijk om met je te spelen en te apporteren. Hij is superenthousiast en fanatiek tijdens zijn spelletjes, maar daarna kan ie ook zó genieten van lekker ondersteboven in je armen te hangen. Of lekker over je schouder liggen snoezen. Hij ligt normaal altijd bovenop ons of tegen ons aan op de bank, maar soms ligt hij als een mooi decoratiestuk op onze salontafel, vooral als het wat warmer is. Daar kan hij ook heerlijk ons in de gaten houden :-)
Hij wil heel graag in een gezellig huisje terecht komen

Zowel Black Tabby, Snow seal Lynx sneeuwbengaal als Zilver bengaal zijn nog aanwezig. Zowel katertjes als poesjes. Niet alle kittens staan op de foto, maar de kittens op de foto's zijn sowieso nog beschikbaar. Wij halen kittens die geplaatst zijn er meteen af!
Onze poezen krijgen 1 nestje per jaar

Er is 1 nestje dat nu al meteen mee mag verhuizen er helemaal klaar voor is. Een ander nestje bijna...

Wij staan vooral bekend om de liefste, knuffeligste en sociaalste Bengaalkittens, waar we heel veel complimentjes over krijgen en dat doet ons erg goed🥰. Wij doen uiteraard ons uiterste best om ons daarin te blijven onderscheiden.

Even voorstellen vanuit mezelf: 🤗

Begonnen als dierenverzorgster in een asiel, gespecialiseerd in het opvangen en socialiseren van wilde kittens die soms nog nooit mensen hadden gezien, heb ik inmiddels al weer bijna 7 jaar mijn droomcattery met uitsluitend Bengalen, het ras waar ik mijn hart aan heb verloren en nooit meer zonder zou willen.

Samen met mijn 5 kids groeien onze kittens ALTIJD in onze woonkamer op. Nooit in een aparte kamer!! Ze hebben het hele huis ter beschikking, maar zijn het liefst natuurlijk vooral bij ons in de huiskamer en keuken te vinden.

Ze helpen ons altijd heel graag met de was en het inruimen van de vaatwasser🤣, vinden ze geweldig! We socialiseren ze actief met andere katten en honden en zoveel mogelijk vreemde geluiden, zoals stofzuigers, rondrennende kinderen, harde geluiden en geluiden van speelgoed, instrumenten en muziekboxen zodat ze daar op zeer jonge leeftijd al aan gewend zijn. Ze spelen zelfs met de stofzuiger of gaan erbovenop zitten en rijden mee door de woonkamer. Een robotstofzuiger vinden ze ook geweldig en gaan ze ook bovenop zitten om mee te rijden! En als je een bezem hebt die ze kunnen vangen als jij veegt, worden ze ook heel happy van :-)

Onze kittens groeien dus echt op tot zeer sociale en fantastische metgezellen. Wij krijgen dan ook telkens weer leuke complimenten van onze kittenkopers hierover, die regelmatig ook vrienden en familie naar ons doorverwijzen of zelf terug komen voor een 2e of soms zelfs 3e kitten!
Qua socialisatie en de tijd en liefde die wij daarin steken, kunnen denk ik niet veel catteries aan ons tippen, daar ben ik redelijk zeker van :-)

Socialisatie is "the Key" tot hoe leuk een kitten als huisdier wordt...dus let altijd goed op of een kitten niet schuw is en of ze ook echt in huiselijke sfeer opgroeien en niet in een bench, ren of aparte kamer!!

De focus ligt naast de socialisatie, tevens op de gezondheid van ál onze dieren (dus óók op onze eigen volwassen fokdieren) en uiteraard op het fokken van een zo mooi mogelijk patroon, contrast en karakter.
De kittens zijn 100% zelfverzekerd, stabiel, nieuwsgierig, komen graag bij je liggen kroelen en zijn zéker niet schuw!

Uiteraard hebben al onze poezen en de dekkaters waar we mee samenwerken alle juiste testen ondergaan. Wij fokken óók niet met dragers!

FiV en FelV via bloedtest
HCM en PKD via echo
PKdef en Pra-B via DNA-test
Ook fokken wij alleen maar met dubbel glitter ouderdieren, zodat álle kittens de meest betoverende goudglitter glans krijgen!

De kitten heeft/krijgt bij verhuizing:

•een TOP stamboom (3-voudig wereldkampioen en vele (internationaal) kampioenen!
•EU paspoort
•Garantie op gezondheid en erfelijke ziekten!!
•2x gevaccineerd
•gechipt met thermochip (nieuwste)
•ontwormd, ontvlooid, mijt- en parasietvrij
•gezondheidsverklaring dierenarts
•gecastreerd/gesteriliseerd
•getraind om bij je te komen
•getraind met apporteren
•getraind met tuigje (binnenshuis)
•zeer goed gesocialiseerd!!!!!!!
•gewend aan kleine drukke kinderen
•gewend aan honden
•gewend aan harde geluiden
•stabiel en zelfverzekerd gedrag
•een gratis kitten of Bengaal sleutelhanger (vraag hiernaar bij interesse!)
•zijn of haar favoriete item verhuist mee; kattenspeeltje, dekentje of knuffeltje met nestgeur.

•Supermooi glanzend (dubbel glitter)
•En heerlijk zachte gladde pels.
•Verharen niet!

Kom bij interesse eens vrijblijvend langs voor een uitgebreide knuffel-kennismaking met de kittens. ;-)

Let op: Bij Bengalen is het eigenlijk altijd aan te raden om ze met 2 kittens van rond dezelfde leeftijd samen te plaatsen. Uit hetzelfde nest is daarbij het meest ideaal, maar ook een ander Bengaalkitten (evt iets ouder/jonger) is zeker een goede 2e optie. 2 Bengaalkittens heeft de voorkeur boven een ander ras erbij, maar élk ander kitten (ook HTK) is beter dan een Bengaal alleen te plaatsen als kitten!
Wil je tóch een Bengaal liever alléén houden, dan is het echt belangrijk om veel thuis te zijn of bv een hond te hebben, zeker in de kittenperiode. En veel met het kitten te kunnen spelen! Of de Bengaal moet dan ook naar buiten kunnen. Een Bengaal is over het algemeen niet zo graag alleen, al kunnen ze ook best goed een tijdje alleen zijn met de juiste maatregelen.

≥ Bengaal Kittens katertje met stamboom MEGA veel goudglitter — Katten en Kittens | Raskatten | Korthaar — Marktplaats (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 5914

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.